16082-dhk_-Sable-Cnr_-Sable-road-billboard-render-191021

AN OFFICE BLOCK WITH CURVES IN ALL THE RIGHT PLACES

The highly original form of the building, designed by award-winning dhk Architects, includes a glazed circulation staircase and lift lobby that link the convex-shaped section of the building to a rectangular appendix, allowing for economical office design without compromising on the spectacular curved facade that opens up unobstructed views of Table Mountain, Signal Hill and Table Bay.

 

GREEN DESIGN PRINCIPLES FOR A HEALTHIER FUTURE

Sable Corner’s Green Building design isn’t only good for the planet. Fresh air and natural lighting make for a healthier, happier workspace, while water and energy-efficient technology reduces the overall running costs of the building.

We are aiming for a minimum 4 Star Design and As Built Green Star Office SA v1.1 certification through the Green Building Council of South Africa.

We have already developed six five-star rated green buildings and seven four-star rated green buildings in Century City, and we are working towards our vision of making Bridgeways Precinct the highest concentration of Green buildings in the entire country.

4